Vacature collega onderbouw

Groei jij met ons mee?

Op Kindcentrum Haarzicht gaan we in januari de zesde onderbouwgroep opstarten. Vind jij het leuk om mee te komen bouwen? Dan horen we graag!
 
OBS Haarzicht is gestart in september 2019 en in januari 2020 verhuisd naar een nieuw, fris, inspirerend, mooi en duurzaam gebouw. Vanaf dat moment bouwen collega’s van onderwijsbestuur SPO Utrecht en kinderopvangorganisatie Kind&Co sámen aan aanbod voor kinderen van 0-12 jaar. Het team van Haarzicht is jong, enthousiast en groeiend. De collega die bij ons komt starten krijgt alle ruimte om ideeën in te brengen en uit te werken. We bieden nieuwe collega’s begeleiding op maat!

Ben jij

die collega die…

- eigen ideeën heeft over onderwijs aan jonge kinderen en er plezier in heeft deze uit te werken
- open staat voor andere ideeën en ontwikkelingen binnen het onderwijs
- kansen ziet in groep-doorbroken te werken en met heterogene groepen
- zin heeft om samen te werken met collega’s in het kindcentrum én ouders

- een interesse, hobby of talent heeft om in te zetten

en die..
- per 1 januari parttime (0,6/0,8) óf fulltime beschikbaar is
- (bijna) in bezit is van een lesbevoegdheid
- zicht heeft op leerlijnen van kinderen, een goede instructie kan geven én kan meebouwen aan portfolio’s van/met kinderen
Dan horen we graag van je!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.obshaarzicht.nl, of neem contact op met Melle van Tricht via directie.haarzicht@spoutrecht.nl

 

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV vóór maandag 4 oktober via deze link. We zullen zo snel daarna reageren. De gesprekken plannen we op vrijdagmiddag 8 oktober. In overleg zullen we daarna nadenken over een eventuele proefles en/of je vragen om referenties.