Enthousiaste leerkracht(en) gezocht

Groei jij met ons mee?

Kindcentrum Haarzicht is per direct op zoek naar een leerkracht (L10). We zoeken een kandidaat die zich voor 3 dagen (0,6 fte, meer is bespreekbaar!) aan het kindcentrum wil verbinden voor een vervanging tot de zomervakantie – in die periode kunnen we verkennen of een vaste aanstelling op Haarzicht óf voor ons onderwijsbestuur SPO Utrecht past. We zoeken naar een collega voor de onderbouw. 
 
Op KC Haarzicht ontvangen we in een fijn nieuw gebouw vanaf januari 2020 kinderen van 0-12 jaar voor onderwijs én kinderopvang. Het team van Haarzicht is jong, enthousiast en groeiend. De collega die bij ons komt starten krijgt alle ruimte om ideeën in te brengen en uit te werken. We bieden nieuwe collega’s begeleiding op maat!

Ben jij

die collega die…

- eigen ideeën heeft over onderwijs en er plezier in heeft deze uit te werken
- het bijvoorbeeld leuk vindt om kinderen met meer Zin te leren Lezen?
- open staat voor andere ideeën en ontwikkelingen binnen het onderwijs

- het (dus) leuk vindt om mee te bouwen
- zin heeft om samen te werken met collega’s in het kindcentrum
- kansen ziet in groep-doorbroken te werken vanuit heterogene basisgroepen
- daarbij ook kansen ziet in samenwerken met ouders
- flexibel is

- een interesse, hobby of talent heeft om in te zetten

en uiteraard..
- (bijna) in bezit is van een lesbevoegdheid
- zicht heeft op leerlijnen van kinderen, een goede instructie kan geven én kan meebouwen aan portfolio’s van/met kinderen
Dan horen we graag van je!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.kchaarzicht.nl, of neem contact op met Iris Mauw, locatieleider, via iris.mauw@spoutrecht.nl

 

Solliciteren? Stuur Iris je sollicitatie of solliciteer via de website. Omdat er per direct ruimte is, zullen we je sollicitatie direct na ontvangst in behandeling nemen. Als we enthousiast zijn nodigen we je uit voor een gesprek. In overleg zullen we daarna nadenken over een eventuele proefles en/of je vragen om referenties.