Oudervereniging

KC Haarzicht heeft een oudervereniging. Deze vereniging bestaat uit de drie bestuursleden Simone Mughal-Alkema (penningmeester), Lara Trapenberg (secretaris) en Jeroen Bouwmans (voorzitter). Hieronder zullen wij ons aan u voorstellen.

Binnen KC Haarzicht ontstaan er steeds meer jaarlijkse tradities. We organiseren samen met het team en de groepsouders verschillende activiteiten en evenementen voor alle kinderen. De hulp van ouders hierbij is onmisbaar. Mocht u naast de betaling van de vrijwillige ouderbijdrage, de vereniging door middel van een extra donatie of sponsoring willen ondersteunen dan horen wij dat uiteraard graag zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Een aantal keren per jaar vergaderen wij. Bij deze vergaderingen zal ook een teamlid aanwezig zijn. Wilt u ons helpen bij de oudervereniging? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres ov.haarzicht@spoutrecht.nl of spreek ons aan op het schoolplein.

Ik ben Jeroen Bouwmans, vader van een dochter van 5 op OBS en BSO Haarzicht en een zoon van 2 op KDV Haarzicht. Mijn vrouw en ik wonen nu 13 jaar in de gemeente Utrecht, waarvan 11 jaar in Vleuten en waarvan weer 2 jaar in Haarzicht. Ik werk in de onderwijssector als programmeur van webapplicaties en mobiele apps. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met onze kinderen en ben ik graag bezig met muziek. Ik ben blij dat ik als voorzitter van de oudervereniging een bijdrage kan leveren aan school. Ik vind het belangrijk dat we als ouders helpen om onze kinderen een fijne schooltijd te bezorgen, door het organiseren van de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals Sinterklaas, de Koningsspelen en de schoolreizen, maar ook door het ontlasten van de leerkrachten in het algemeen. Naast het organiseren en ondersteunen van activiteiten voor de kinderen, zie ik ook een rol voor de vereniging om de ouders van de leerlingen binnen de groepen, maar ook van de hele school, dichter bij elkaar te brengen. Als jullie als ouders ideeën voor onze vereniging hebben of tips voor verbetering, dan sta ik daar altijd voor open en hoor ik het dus graag!Mijn naam is Simone Mughal-Alkema en getrouwd met Bas. Samen hebben wij een tweeling van 7: Djayden en Fayline die nu in groep 4 zitten. Ze gaan met ontzettend veel plezier naar school. Ik werk al 22 jaar als financieel medewerker (boekhouding, rapportages en jaarrekeningen), nu 32 uur in de week, maar heb daarvoor het Toeristisch en Recreatief Onderwijs gedaan en een aantal jaar op campings en bungalowparken gewerkt. Bij de oudervereniging OBS Haarzicht kan ik mijn werkervaring goed gebruiken in mijn rol als penningmeester én in het meedenken en organiseren van allerlei leuke activiteiten. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn gezin, maak ik graag foto’s en organiseer ik af en toe een kinderfeestje. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik meestal op het schoolplein te vinden. Dus heb je vragen of wil je iets weten spreek me dan gerust aan. Hartelijke groet Simone.

Mijn naam is Lara Trapenberg, 42 jaar en de mama van Lotte van 6. Lotte zit in de klas bij juf Patricia en juf Sonja. Ik werk bij KLM; daar vlieg ik parttime als purser en geef ik trainingen. Een leuke afwisseling tussen werken aan boord, reizen en daarnaast collega’s helpen bij hun ontwikkeling tijdens de trainingen op Schiphol. Daarnaast ben ik Holistisch Gezins- en Kindertherapeut en geef ik ook les aan een Holistisch Opleidingscentrum. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten in de natuur en maak je me het meest blij met het strand of het bos. Lotte woont de ene week bij mij in Kockengen (ongeveer 12 minuten rijden vanaf OBS Haarzicht) en de andere week bij haar vader in de wijk Haarzicht. Ik vind het erg leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de school, te kunnen meedenken en te kunnen helpen in de organisatie van allerlei gezellige activiteiten voor de kinderen. Juist omdat OBS Haarzicht een nieuwe en groeiende school is, is er nog veel ruimte om daarin creatief bezig te zijn om zo activiteiten te organiseren waar mooie belevingen en herinneringen uit voortkomen voor al onze kinderen!