Evenementenregisseur/ pedagogisch medewerker gezocht!

Groei jij met ons mee?
Hou jij van organiseren en ontwerpen?
Ben jij flexibel en bouw jij het liefst sámen met collega’s?
Heb jij een pedagogische achtergrond en
geniet je van werken met kinderen? Lees dan verder!

Kindcentrum Haarzicht is per 1 februari 2024 op zoek naar een evenementenregisseur/ pedagogisch medewerker!

We zoeken een collega met groot hart voor kinderen, die vier ochtenden van 9.30-13.30 het voortouw wil nemen bij de organisatie van allerlei evenementen, projecten en feesten. We gaan op KC Haarzicht graag met kinderen de wereld in. We werken veelal thematisch en ontdekken graag wat er in de omgeving te leren is. En: nu ons plein nog best veel stenen heeft, zoeken we graag een groener plekje op. Ook gaan we graag naar een voorstelling of naar de bieb. Traditionele evenementen als Sinterklaas en een diner in de winterperiode én een zomerfeest om de vakantie in te luiden horen er inmiddels ook echt bij.

Van 14.15-18.30 uur bieden we buitenschoolse opvang. Er is ruimte om lekker even samen te eten en te kletsen en kinderen krijgen alle ruimte om in én om het kindcentrum te ontdekken. Heb jij een bepaald talent en wil je een workshopreeks geven? Tof! Ben je sportief, kook je graag, heb je groene vingers of hou je van allerlei creatieve activiteiten? Er is alle ruimte voor!

Jij past uitstekend op KC Haarzicht want je:
- hebt een groot hart voor kinderen
- weet overzicht te houden en structuur te brengen
- bent positief ingesteld, enthousiast en flexibel
- bent creatief en verrast met de meest originele evenementen en de leukste uitjes

- kunt collega's inspireren en informeren
- hebt een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo.   

Wat bieden wij jou?
- Een fijne en inspirerende werkomgeving waar jouw persoonlijkheid, competenties en kennis op een juiste manier wordt ingezet. Je komt in jong en gedreven team, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. 
- Een aanstelling voor 0,4 fte (evenementen) en 0,4 (pedagogisch medewerker, meer is bespreekbaar). Je wordt ingeschaald in schaal 6 (trede afhankelijk van jouw leef- en werkervaring).

 
Wil je meer weten over KC Haarzicht? Check vooral onze website www.kchaarzicht.nl  
 Heb je interesse in deze vacature? Leuk! Laat vóór 1 december van je horen via directie.haarzicht@spoutrecht.nl