Pedagogisch medewerker (BSO) gezocht

Pedagogisch talent (BSO) gezocht!
Word jij onze nieuwe collega? Er is bij ons veel mogelijk!
Zoek je een baan voor 1 middag per week? Dat kan! Wil je juist meer middagen aan de slag en/of heb je ook interesse om tijdens onderwijsuren enkele uurtjes in te springen? Dat kan ook!

Op KC Haarzicht werken collega’s kinderopvang en onderwijs steeds intensiever samen. Sámen bouwen we aan een mooi dagprogramma voor kinderen van 0-12 jaar. We zoeken collega’s met een pedagogische achtergrond om het programma van 14.00-18.30 uur (in de naschoolse tijd) én tijdens vakanties te verstevigen. Mét een (klein) team professionals ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een groep kinderen.

KC Haarzicht is gevestigd in een groene omgeving in een prachtige nieuwe wijk. Er is een ruim buitenspeelplein waar de kinderen ruimte hebben om te klauteren, voetballen, fietsen en rennen. Daarnaast kun je gebruik maken van een grote gymzaal voor workshops of sportieve activiteiten. Heb jij ándere talenten (koken, tuinieren, muziek, tekenen) die je graag deelt met kinderen? Leuk!

Als pedagogisch medewerker pas je uitstekend op KC Haarzicht want je:

 • hebt een groot hart voor kinderen;
 • weet overzicht te houden en structuur te brengen;
 • bent positief ingesteld, enthousiast en flexibel
 • bent creatief en verrast de kinderen met de meest originele activiteiten en de leukste uitstapjes;
 • hebt een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Bekijk de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma? Lees hier meer.
 • hebt affiniteit of werkervaring met kinderen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:

 • alle ruimte om je te ontwikkelen. We maken graag een plannetje en/of denken mee over cursussen en trainingen die je (ook via ons) en/of online kunt volgen).
 • een jaarcontract voor 5,5 – 28 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een salaris conform schaal 6 (CAO Kinderopvang met o.a. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%). Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding én bouw je vakantie- en verlofuren op (en bouw je via PFZW aan pensioen).
 • je kunt een bijdrage krijgen voor je maandelijkse sportabonnement én er zijn mogelijkheden om (goedkoper) een fiets aan te schaffen.
 • een bijdrage aan je maandelijkse sport abonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;

Heb je zin om mee te bouwen aan het kindcentrum?
Laat van je horen! Je kunt contact met ons leggen via directie.haarzicht@spoutrecht.nl